28th of June


Saker jag har gjort sedan jag började jobba: ingenting, ungefär. Jag har bara varit trött och tråkigt, druckit kaffe och samlat de få solkatter som gick att hitta. Det har varit regnväder nästan varje cykeltur och på söndag jobbar jag från 07-21.
Kommer tillbaka när jag skaffat mig ett mer spännande liv. OBS listtips välkomnas varmt, som den listalover jag är.

23d of June


Jag har påbörjat en liten bild och använt mig av bokmärken en del. Får väl se hur slutresultatet blir men nu ska jag återgå till ångest över första självständiga jobbdagen imorgon.

 

22nd of June


Lite såhär såg min midsommar ut. Jag och tre vänner lagade världsbra mat och hängde. Sedan gick vi på en fest men därifrån har jag noll bilder. Hade inte heller speciellt kul bilder från dagen alls, men dessa är några. Jag hade sytt om en klänning jag köpte på second-hand i Paris och var halvt död av stress och hunger då jag äntligen kom fram till busshållsplatsen. Fy fan för att stressa. Jag har varit så himla stresskänslig den senaste tiden så jag höll på att stanna hemma, tur att jag inte gjorde det.


När jag väl kom fram slängde jag ihop en ganska så ful krans som även blev för stor.

Maten: tzai, hummus, bröd, sallad, stekt sparris,tomater och zuccini och såklart vattenmelon och jordgubbar.

Jag gick hem till Joachim när det var dags och på vägen hem träffade vi en fin katt.

instagram 420th of June19th of June


Lite bilder från den senaste veckan. Jag har badat för första gången i år, badat en gång till och haft sushifest.

17th of Juneinstagram #313th of June


Nu när jag har flyttat hem har jag trixat lite i mitt rum. Nu ser några favoritställen ut såhär:

12th of June


Äntligen har pionerna slagit ut här. Jag funderar på att göra en ny gif, det var så längesen.


instagram #2


Nu har jag bosatt mig på landet igen i Linköping. Har kommit fram till att det ändå är ganska fint att vara här igen, iallafall att bo på landet. Men när jag tänker på att inte bo i Lund, att inte bo själv, att inte bo med Joachim.  Men så kan det vara, nu gäller det att jobba och tjäna pengar för att sedan fara vidare med Joachim till Australien. Just nu drunknar jag i flyttlådor och skall gå med på jobbet i tre dagar från och med imorgon. Är lite lätt skrämd av att jobba med människor, men jag hoppas att jag kommer kunna vänja mig.

instagram #1


Det här är väl vad jag har gjort de senaste dagarna. Jag försöker bestämt klämma ur det sista ur Lund nu när jag inte kommer komma tillbaka på länge. Jag har klippt en raklugg, hängt så mycket som möjligt med den lilla kattungen, plockat prästkragar som luktar jätteilla men är fina att se på, öppnat fönstren på vid gavel när man måste packa och inte kan gå ut, gått ut ändå för att sitta i solskuggan och rita, träffat Emma en sista gång innan jag flyttar, blivit sjuk, förkyld och dödshosta, suttit i fönstret och ätit frukt och bär och packat ned det sista. Nu är det nästan tomt i vårt lilla rum. Smet även undan packandet ikväll för att cykla en sista sväng och fläta kransar av alla sorters blommor.


7th of June


 

6th of June


Idag var jag på picknick i Botaniska trädgården här i Lund. Skönt att komma iväg lite från alla flyttlådor. Emma hade med sig Bobby som hon tar hand om ett tag då hans familj är bortresta. Han var väldigt trevligt och likaså var det väldigt trevligt att träffa Emma innan jag flyttar.
 

6th of June5th of June4th of June4th of June


Herregud. Med en inlämnad b-uppsats känner jag mig tom. Stressångesten är nästan som bortsvept och nu vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till. Egentligen vill jag bara cykla omkring i Lund och svepa in den sista lundaluften och andas in den sista doften av lundasyren. Det känns ganska fruktansvärt att lämna det här stället, jag har liksom börjat kalla det här mer för hem på senaste tiden och det är verkligen ett ställe där jag trivs. Det kommer bli svårt att lämna allt det här för att åka tillbaka till ruta ett i Linköping. Nästan som att börja om. Men sen kommer jag flytta hem på ett helt annat sätt, och det kommer vara skönt att vara själv, i tystnad, på landet. Inte som här direkt, med skrikande grannar och svältande katter. Undra om jag någonsin kommer kunna slita mig från vår lilla katt vi har här. Alexandra, om du läser. DU KAN TA DEN. Den är världens keligaste och våra grannar har redan gett tillåtelse att ta den eftersom de inte bryr sig. Hon kommer bara bli gravid med sin egen pappa här och sedan blir det bara fler och fler dödsdömda kattungar. Den skulle kunna vandra runt i Ryd bland andra glada katter. Alla andra katter här är skygga förutom den lilla parveln, som jag kallar Leia. Den skulle trivts.

3rd of June


Här är de allra sista analoga bilderna på Lundaterese och lundablommor. Det känns hemskt sorgligt att flytta här ifrån, men samtidigt fint att flytta hem till landet och kissarna. I sommar ska jag jobba och sedan förhoppningsvis flytta till Australien. Hoppas på många fina sommaräventyr med analoga kameror mellan jobbpassen.

RSS 2.0