July through instagram28th of July27th of July


Allting som jag gör mellan jobbpassen. Nu är det bara två veckor kvar av inbokat jobb och det ska bli så himla skönt att kunna ta sig lite ledig. Min bästa person Agnes är hemma från Paris över helgen och det är fantastiskt. Kommer nog tillbringa min tid med henne framöver, vi ska väl bada och dricka öl kan man hoppas på. Här är lite av det jag gjort, inte så speciellt kul men kameran följer med som vanligt och gör min kropp sne av tyngden. Jag har varit i Gamla Linköping med mamma och fikat, det är ett ställe i Linköping där man samlat många gamla hus och där folk i gamla kläder går omkring och låtsas. Det är väldigt fint och trevligt där. Mina solrosor har även slagit ut, dock är det ganska små och faktiskt väldigt fula, men det gör ingenting för snart kommer det upp två stora fält bredvid min gata. 

23d of July

19th of July


Här är lite foton som jag snott från min mammas resa till Italien och Österrike. Österrike borde man åka till, med alla dess höga berg och vackra vyer. Här är alltså lite bilder på höga berg och vackra vyer.

18th of July14th of July


Här är lite bilder tagna med mobilen, från olika tider.

12th of July


Bakade en paj med tomater, avokado och svamp:

Först gjorde jag ett pajskal med mjöl, vatten och smör. Den förgräddade jag i 10 minuter i 200 °C.

Jag valde ut vilka ingredienser jag ville ha i min paj, till sist blev det de här under.

Skar dessa i lagom stora bitar och placerade på. Sedan hällde jag på en äggstanning i form av ägg, matlagningsgrädde, lite riven parmesanost, salt och peppar.
Efter ungefär 25-30 minuter i ugnen var den klar och väldigt god! Hurra!

12th of July


Vad jag gör mellan jobbpassen: har tråkigt med ett makroobjektiv, kelar med omgivningen så fort jag inte springer omkring inne på jobbet, går runt i någon slags ovan hästsvans, vattnar potatisplantor och dödar plantor. tydligen. Och så vandrar jag trädgården i fantastiska men ganska för stora sammetsshorts.


8th of July


Mer bad och mer loppis. Nu börjar en lång jobbvecka igen, heja.
 

5th of July


Här är lite bilder från idag. Jag har hängt med Terese sen igår då vi var på quiz. Idag har vi ätit 15 bitar sushi för 100 kr och var väldigt mätta efteråt. Innan denna fantastiskt matupplevelse hade vi varit på en liten spontan loppis. Där köpte jag boken på bild nedan, fantastisk! Sedan hann vi också med att åka till Prio1 igen för att kolla in sommarerean, jag köpte skor för 5 kr (också på bilden). Hemma tänkte vi bada vid ån där jag bor men det visade sig vara hemskt kallt så det blev inget. Istället lagade vi svinbra mat: veganska potatisgratäng, tzai och sallad, och melon till efterrätt. Nu dricker vi mer öl och ser på Inglorious basterds. Världsbra ledighet.

2nd of July


HOLY SHIT. Idag svängde jag förbi Prio1 här i Linköping. De hade sommarrea och det var en dröm! Köpte sex plagg och en svinbra Gustavsberg-tallrik för 50 kr. WIN

1st of July


HURRA JAG SKA PÅ POPAGANDA

Är det någon mer som skall dit? Det kommer bli så djävulskt festligt. Jens och Håkan på en och samma festival. Kommer anlända till världens dröm sista augusti ju. 

ps. saknar äventyr med terre ds.
 

RSS 2.0