12th of December


SEPTEMBER
I slutet av augusti var det popaganda men det fick hamna här. Jag och Terese bodde hos Caroline i hennes lägenhet i Stockholm och hade en världsbra helg. Sen så besökte jag Terese vid hennes skola. Det började bli väldigt höstigt och jag sydde en klänning och ett linne i samma tyg så att jag och Joachim kunde matcha, världsbra grej. 

OKTOBER

Det var sopptider och jag åt mycket ärtsoppa och gosade mycket med Hugo innan jag skulle åka. Jag hängde också mycket med vänner innan jag skulle åka och det blev mycket hejdå-mat. Den 19 oktober började jag och Joachim vår resa till Australien och den 21 oktober var vi framme.


NOVEMBER
Vi bodde i Cairns länge där vi bland annat snorklade vid Barriärrevet. Efter mycket jobbigt kom vi äntligen från Cairns och far till Mission Beach för att senare få woofingjobb och jobbar alltså på hostelet där vi bor tre timmar om dagen för att bo gratis. Det är väldigt lugnt här och det är jätteskönt. DECEMBER
December finns det fullt av här så det är bara att bläddra nedåt för att se vad som hänt än så länge. 

Det var mitt år och det har nog varit ett bra år förutom vissa saker som att min bästa lilla vän och katt Robert dog av sjukdom och jag har fortfarande jättesvårt att tänka på det för det känns så overkligt. 

Kommentarer

Write here:

What's your name?
Be remembered?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your words here:

Trackback
RSS 2.0