11th of December


MAJ
Vi gosade med vår katt ofta. Jag åkte även till Köpenhamn då Joachims mamma fyllde år och vandrade runt i Botaniska Trädgården, sen så åkte jag till Berlin med min konstklass där jag fotade ganska mycket analogt. En dag fick jag ett samtal och set visade sig att jag blivit nominerad till Ung Bild 2013 i "journalistiskt foto" och åkte till Stockholm för att vara med på vernissagen och prisutdelningen på Galleri Kocks. Jag vann inte men var glad ändå! Ett av mina bästa beslut var att jag impulsköpte biljett till Knarrholmen och åkte dit själv, på vägen dit hittad jag några att hänga med som kom från min hemstad som jag inte riktigt hängt med men det visade sig vara min bästa festival. 


JUNI
Jag flyttade hem till Linköping från Lund över sommaren för att jobba. Under den knappa lediga tiden så var det bland annat midsommar.JULI
Jag försökte hänga med Terese så mycket som möjligt eftersom hon skulle flytt till Munka Ljungby för att gå på folkhögskola. Vi umgicks in i det sista då hon tog sitt pick och pack och flyttade. Agnes var också hemma från Paris under några dagar vilket var mycket fint.


AUGUSTI
Jag åt färska blåbär och gick på marknad med mamma där det enda jag köpte var saft. Jag hängde med Sanna då hon var hemma från Göteborg ibland. 


Kommentarer

Write here:

What's your name?
Be remembered?

E-mail: (will not be published)

URL/Website:

Your words here:

Trackback
RSS 2.0